Tribunalen 2018 Maj – dokumentation

Känslor av wow, äntligen, tacksamhet och nu sätter vi fart för att stoppa rättsskandalen!

 

 

TRIBUNALEN FÖR BARNET BÄSTA BLEV EN SUCCÉ! Hela 74 personer struntade i en underbart solig majlördag och satt istället i en lite för varm lokal och betalade 250 kronor för det – Tribunalen är angelägen! Mejlen som kommit in och kommentarerna i Facebook berättar om känslan av wow, äntligen, tacksamhet och nu sätter vi fart. Vi kan samarbete även om vi tycker lite olika för socialtjänstens godtyckliga och rättsosäkra barnutredningar är en av Sveriges största rättsskandaler och om den kan vi enas.

ENKÄT: BERÄTTA FÖR OSS – VAD VAR DET SOM FICK DITT HJÄRTAT ATT GLÄDJAS?

Ett mål är nu nästa Tribunal för barnets bästa lördagen den 17 november då vi gärna borde bli mångdubbelt fler. Vad ska vi göra mer utav? Vad var inte så bra att vi borde förbättra oss?

Dessutom, vi kan inte göra allt detta själv. Vi behöver bli fler som är aktiva. Vad kan du göra på din ort? Kanske ordna en gemensam träff där ni tittar på en av våra webbföreläsningar och får igång samtalet på det sättet? Eller vad passar dig?

Skriv, men skriv personligt:

  • Vad är det som får ditt hjärta att börja tro på att våra barn ska få återförenas med oss deras föräldrar, mor- och farföräldrar?
  • Vad är det som gör att vi tillsammans med ditt och alla andras engagemang blir mångdubbelt fler nästa gång?

Här är länken till enkäten!

MÅNADSGIVARE: Vi hoppas du vill bli månadsgivare och skänka 50 eller 100 kronor i månaden.

TRIBUNALENS ALLA PRESENTATIONER, CHECKLISTA A-Ö & UNDERLAGET FÖR GRUPPÖVNINGARNA

Vi gjorde tyvärr en dundertabbe: Vi glömde bort den viktiga presentationen från föreningen Saknade barnbarn. Så snälla titta extra både Saknade barnbarns presentation och läs deras talmanuset istället. Här hittar du allt material:

Presentationer

FRÅN A TILL Ö

Om varför socialtjänstens godtyckliga och rättsosäkra barnutredningar är en av Sveriges största rättsskandaler – argument från A till Ö:

NU SÄTTER VI FART

  • Vi hjälps åt till att bli mångdubbelt fler till nästa Tribunal lördag 17 november.
  • Vi hjälps åt att få stopp på socialtjänstens rättsosäkra barnutredningar så att våra barn och vi hjärtligt får återförenas!